Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Disney Channel představuje nový projekt s názvem Jsem princezna

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


Princezna LocikaDisney Channel spustí na Den žen (8. března) nový projekt cílící na školačky ve věku 6 – 8 let. Ve spotu, který se bude vysílat pravidelně mezi jednotlivými pořady na českém Disney Channelu, uvidí mladé divačky, že nemusejí nosit nádherné šaty a žít ve velkém zámku, aby mohly být jako Disneyho princezny. Každá dívka může být princeznou jednoduše tím, že bude statečná, oddaná, důvěryhodná, milá, štědrá a bude mít soucit s ostatními.

Ve videu se objeví Sněhurka, Ariel, Bella, Popelka a Locika spolu s dívkami, které jsou, svým způsobem, ve svém okolí, princeznami. Jsou zde hudebnice, zahradnice, ale i lukostřelkyně, surfařka, gymnastka, vědkyně, závodnice na motokárách, jezdkyně na koni, šachistka i holčička starající se o svou babičku. A nad to všechno – jsou to skvělé kamarádky, které ukazují divákům, že způsobů, jak se princezna chová, je celá řada.

Klip se bude na Disney Channelu vysílat od 8. března do 1. dubna a navazovat na něj bude v průběhu května a června Akademie pro princezny, interaktivní hra na českém webu Disney (www.disney.cz).

Video je ke zhlédnutí online na odkazu níže:

http://www.youtube.com/watch?v=oKGnICgmYeI&feature=youtu.be

Letos na jaře bude Disney Channel vysílat ty nejkouzelnější a nejvřelejší příběhy všech oblíbených Disneyho princezen. Diváci budou moci sledovat Pocahontas 29. března ve filmu Pocahontas 2: Cesta do nového světa, Popelku 31. března ve filmu Popelka 2 a Lociku 20. dubna ve filmu Na vlásku, zkrátka a dobře Šťastni až navěky a nechat se okouzlit i dalšími Disneyho princeznami při sledování nádherných pohádkových dobrodružství na Disney Channelu v průběhu celého jara.


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se