Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Dlouho očekávaný návrat hrdinů LEGO® BIONICLE® je tu!

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


» (177) | Vložit komentář
Rubrika: Zprávy

Přepracovaný a rozšířený příběh strhne fanoušky každého věku.

Řada LEGO® BIONICLE® přináší nejen nové hrdiny, ale především strhující příběh. Na mytickém ostrově Okoto jsou ukryty starodávné masky moci, které mohou najít a získat jen ti nejsilnější. Podle proroctví na Okoto přistane šest hrdinů, kteří ovládají různé živly. Dobrodružství těchto šesti mytických hrdinů mohou fanoušci sledovat na internetových stránkách www.lego.cz/bionicle. Fanoušci si nové stavebnice mohou zakoupit od 1. února 2015.

bionicle_2015

„S potěšením oznamujeme, že na trh opět přichází LEGO BIONICLE, jedna z nejpopulárnějších řad stavebnic LEGO a naše vůbec první řada sestavitelných akčních figurek,“ doplňuje marketingový manažer pro Českou a Slovenskou republiku Petr Břoušek.

Šest hrdinů – vládců živlů, kteří se snesou z nebe

Děj se nově odehrává na mytickém ostrově Okoto, kde se probouzejí síly temnoty a začíná se zhmotňovat zlý Makuta. Znenadání se ho zmocní touha po třech mytických maskách, které uvrhnou svět do temnoty – po Masce stvoření, Masce kontroly a Masce absolutní moci.

Zoufalí obyvatelé ostrova povolají šest hrdinů označovaných jako Toa, z nichž každý je pánem jednoho posvátného živlu, aby jim pomohli zachránit milovaný ostrov. Hrdinové Toa musejí hledat starodávné masky moci ostrova Okoto, které jim umožní plně rozvinout síly živlů, jimž vládnou. Teprve když se hrdinové spojí, budou schopni bojovat se silami zla, porazit Makutu a zachránit Okoto.

Nové akční figurky LEGO BIONICLE k dostání od února 2015

Od února 2015 bude v prodeji šest nových stavebnic ochránců živlů: Ochránce džungle, Ochránce kamene, Ochránce vody, Ochránce země, Ochránce ledu a Ochránce ohně.

Na pultech obchodů fanoušci od února najdou také šest stavebnic hrdinů Toa. Přicházejí Lewa – Pán džungle, Pohatu – Pán kamene, Gali – Vládkyně vody, Onua – Pán země, Kopaka – Pán ledu a Tahu – Pán ohně a společně s nimi Pán pavouků-lebkounů.

Fanoušci všech věkových kategorií mohou těchto šest mytických hrdinů sledovat na webových stránkách www.lego.cz/bionicle.


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se