Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Narozeninové oslavy v Chefparade

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


Chcete svým dětem dopřát výjimečnou oslavu narozenin? Přijďte do Chefparade a my připravíme narozeninovou oslavu, na kterou vaše děti nikdy nezapomenou. Spojení jídla, hudby, kamarádů a příjemné atmosféry, je ideálním řešením pro oslavu nebo víkendové odpoledne trochu jinak. Děti si samy připraví jednoduché menu s pomocí šéfkuchaře, které si potom společně vychutnají. Mohou se těšit i na narozeninový dort, spoustu her s kamarády a hodně zábavy.

Vaše ratolesti přivítá sympatický a zkušený šéfkuchař v prostředí Chefparade studia. Po představení se náš šéfkuchař pustí s dětmi do práce. Naučí děti vařit jídla dle připravených receptů a ingrediencí. Poté společně dozdobí narozeninový dort podle vlastní fantazie a chuti.

Pro děti vymyslíme zábavné hry, zařídíme malování na obličej, modelování balonků, vystoupení kouzelníka či překvapení v podobě obřího Transformera, princezny Elzy s Olafem, nebo Mimoní show.

Nechceme ovšem opomenout ani rodiče. Vyměňte si s dětmi na jedno odpoledne své role a relaxujte, zatímco Vaše děti vaří. Naše hosteska pro rodiče připraví občerstvení v podobě obložených mís plných delikates a nápoje. Nabízíme širokou nabídku nápojů od kávy, nealko nápojů až po francouzská vína nejvyšší kvality.

Oslavy probíhají v českém, anglickém, ruském, německém či francouzském jazyce.

Několik set dětí už zažilo nezapomenutelnou oslavu ve škole vaření Chefparade. Když chcete, aby Vaše dítě mělo takto originální oslavu, kontaktuje Sabinu –  sabina@chefparade.cz / +420 733 738 521 a ona se o vše postará za Vás.


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se