Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Připravte se na Vánoce

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


» (159) | Vložit komentář
Rubrika: Zprávy

bambulak_vanocniI když si stále ještě třeba myslíte, že je listopad a můžete být v klidu, Vánoce a příprava na ně se kvapně blíží a opravdu již ťukají na dveře. Za necelé dva měsíce budeme sedět u stromečku s našimi nejbližšími, budeme večeřet kapra, lít olovo nebo pojídat cukroví u večerní pohádky. Co by to ale byly Vánoce bez dárků, které potěší naše rodiny a hlavně děti, pro které jsou tyto svátky něco výjimečného, kouzelného a příjemně tajemného. Proto vám přinášíme tipy na vánoční dárky z Království hraček Bambule. Široká nabídka inspirace na Vánoce – a nejen na ně – je obsažena v našem vánočním katalogu, který si můžete prolistovat ihned online zde. Katalog si můžete vyzvednou také ve všech kamenný prodejnách Bambule.

Hračky můžete nakupovat v kamenných prodejnách Bambule nebo na e-shopu. Seznam kamenných prodejen naleznete na www.bambule.cz/prodejny a nákup v internetovém obchodě provedete jednoduše přímo teď tady příjemně z tepla domova. Objednané zboží si můžete vyzvednout na prodejnách Bambule. Pokud si zvolíte zaslání zboží domů či do práce, tak máte při objednávce nad 1000 Kč dopravu zdarma.
Ještě nemáte rozmyšleno, jak nejvíce potěšit pod stromečkem své děti? Řešení je jasné – nákup v Bambuli – království hraček. Velký výběr, který stoprocentně potěší!


Školákům a školačkám jistě udělá radost například samolepky Gelarti – novinka, která v noci svítí nebo kabelka Color me mine , kterou si vaše dcera může vymalovat podle svých představ. Dívky určitě ocení vlasové studio, které z nich udělá velké parádnice (s. 17) nebo vlastnoruční výroba šperků My Style . Pro chlapce by to mohly být například výrobky od značky Roxx – značka pro všechny kluky, kteří chtějí být cool! Radost určitě udělá i hra Abeceda, která procvičuje slovní zásobu a zajistí zábavu na celé odpoledne!


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se