Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Kouzelné čtení pro všechny děti

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


Novinka Kouzelné čtení, která nyní přichází na náš trh je speciální projekt určený pro děti, který v sobě propojuje poetiku knihy a interaktivní elektronickou tužku. Dítěti tak skvěle pomáhá objevovat svět kolem něj, vrací ho ke knize a interaktivní tužka je navíc jeho kamarádem, se kterým komunikuje. Právě interaktivní tužka s dítětem doslova roste, nejprve mu pomáhá objevovat svět pohádek a zvířat a v budoucnu i svět jazyků nebo hudby. Skvělá alternativa pro rodiče, kteří nechtějí dítěti pořídit tablet. Kouzelné čtení v sobě totiž kombinuje knihu a interaktivitu – díky knize může dítě rozvíjet svojí fantazii, představivost a kreativitu, a interakci a zábavu mu pak poskytuje právě tužka. Projekt je namluven patronkou Zorou Jandovou a dalšími předními českými herci jako je Josef Somr a Otakar Brousek ml. Ideální pro všechny děti v předškolním i školním věku. K dostání v prodejnách Albi po celé ČR a na www.modernihry.cz.

Výrobce: Albi

Cena:  

Kouzelné čtení – Elektronická ALBI tužka  –  Doporučená cena: 999 Kč

O projektu Kouzelné čtení:

Kouzelné čtení je unikátní koncept, díky kterému se děti zábavnou a poutavou formou dozví spoustu zajímavých a užitečných informací. Kouzelné čtení je určeno jak dětem v předškolním věku, tak dětem starším, ale bezpochyby zaujme i dospělé. Záleží pouze na tom, jakou knihu si právě zvolíte. Díky speciální technologii mohou knihy plně využívat i děti v předškolním věku, které ještě číst neumí. Sami si tak mohou „přečíst“ pohádku nebo se hravou formou naučit poznávat barvy, čísla, písmena či nejrůznější tvaryKouzelné čtení_elektronická tužka ALBI.

Všechny tyto dovednosti si pak trénují v zábavných edukativních hrách, které knihy obsahují.

 

O společnosti:

Albi Česká republika a.s. je jedním z předních českých výrobců a prodejců přání do obálky, personifikovaných dárků, balicího sortimentu a především společenských her a dětských knih. V posledních letech Albi vybudovalo síť 17 originálních značkových ALBI prodejen. Filozofií firmy je profesionálnost, maximální servis pro každého zákazníka a především stálý vývoj novinek ve zboží za použití nových technologií. ALBI ke svým zákazníkům přistupuje maximálně pozitivně. Hraje fér, je otevřeno novým nápadům a přispíváme také na charitativní projekty. 


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Jeden komentář k “Kouzelné čtení pro všechny děti

  1. Ludmilka

    Je to parádní věcička!! Děti se na to strašně vždycky těší a já vím, že se aspoň přiučí něco nového.. Stálo to za to 🙂

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se