Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Prosinec 2016 - Školáci.com - pro rodiče a učitele

Pohodář Tom a já

16.12.2016 Publikoval(a):

Čtivá, zábavná knížka popisuje s vtipem, nadhledem, ale zároveň s porozuměním každodenní sny, problémy a citové zmatky obyčejného dvanáctiletého kluka.

Lukas přichází do nové třídy, kde nikoho nezná. Cítí se cize a mimo, zkrátka a dobře ani trochu cool. Připadá mu, že nic nezvládá a nedokáže. Netuší, jak si najít kamarády nebo oslovit spolužačku, která se mu líbí. Existují na to vůbec nějaká pravidla? Jak má člověk poznat, co je zrovna in – a proč? Lukas je ze všech svých životně důležitých problémů dočista zmožený, když vtom se mu dostane naprosto nečekané a nechtěné pomoci. Pomoci, o kterou vlastně ani trochu nestojí…
Celý článek »


Kamzíkův velký skok

12.12.2016 Publikoval(a):

Smrt blízké osoby stahuje každému hrdlo. Autoři této obrázkové knížky si berou na pomoc příběh, který bojuje pradávnou silou zvířecí alegorie. Malému kamzíkovi zahyne starší bráška. S maminčinou pomocí se kamzíčeti podaří s  jeho smrtí vypořádat a přeskočí hlubokou propast strachu a zmatku směrem do budoucnosti.
Celý článek »


Školní výlet do zábavného parku Fábula

05.12.2016 Publikoval(a):

skolni_vylet

Milé děti, máte rády pohádky a toužíte po nezapomenutelném školním výletě plném zážitků?

Vážení pedagogové a rodiče, vybíráte výlet, který si vaše děti užijí naplno za každého počasí a zároveň se kulturně vzdělají? V tom případě přijměte tento tip na školní výlet a pozvání do rodinného zábavného parku Fábula, světa zážitků pro děti i dospělé. Tým profesionálů z oboru divadla, cestovního ruchu a školství pro vás připravil opravdu nabitý celodenní interaktivní, zábavný a vzdělávací kulturní program.
Celý článek »


Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se