Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Stahujte knihy známých i neznámých autorů zdarma a legálně!

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


klara lampova strasidlo klarkaKnižní tip pro děti – Strašidlo Klárka

“Druhý den šel Bramborky tatínek za paní a panem Čokoládovými. Paní Pralinka ho přivítala se slovy, ať se posadí na maršmelounové křeslo, že hned doběhne pro Gumového medvídka. Pak u stolu s horkou čokoládou pan a paní Čokoládovi a Bramborčin tatínek vymýšleli, co dál se strašidlem,…” Zvládnou to? Pokud mají vaše děti rády poutavé čtení, strašidla a když se do celé zápletky zamotá ještě pan Gumový medvídek společně s paní Maršmelounovou. Rozhodně se od sladkého čtení autorky Kláry Lampové nebudou moci odtrhnout.

Stáhněte si knihu zdarma: www.ebookeater.cz/knihy/detske/strasidlo-klarka/

eva brabcova baculky jsou primaKnižní tip pro ženy – Baculky jsou prima

Autorka Eva Brabcová se snaží jít proti proudu módního diktátu dnešní doby, který velí jak sama autorka říká: „být štíhlí jak skleněné nudle. Pokud tak nevypadáte, skoro byste se měli jít nechat zaevidovat a dát se odstřelit na náklady státu. Jestli ono ale není někdy lepší vyhlásit váze válku a být milými a vtipnými společníky, namísto nerudných věčných hladovců.”Pokud tedy nefandíte dnešnímu trendu alias Twiggy, rozhodně byste si knihu Baculky jsou prima, neměli nechat ujít.

Stáhněte si knihu zdarma: www.ebookeater.cz/povidky/humorne/baculky-jsou-prima/

holit ci neholitKnižní tip pro muže – Holit či neholit

Kniha se podle autora zabývá problematikou módy, přirozenosti a zdraví. Jak o sobě autor sám říká: „V životě jsem měl a stále ještě mám více štěstí, než rozumu“. Tento příběh vznikl podle skutečné události, tedy po autorově návštěvě internistky. Vyjadřuje názor na holení u žen, jak sám říká, je přítelem především všeho přirozeného, tak jak vše bylo stvořeno přírodou. Každá změna daného je nepřirozená. Autor je přesvědčen, že jakékoli ochlupení má nějaký význam, ať už hygienický nebo obranný. „Dlouho jsem nevěděl, kam můžu zařadit zarůstání brady, dnes to vím. Dlouhý vlas a plnovous byla zvířecí kamufláž lovců. I přehnané malování považuje za přehnané, když se často ptá, jak asi vypadá ten živý obrázek po umytí?“

Stáhněte si knihu zdarma: www.ebookeater.cz/povidky/dobrodruzne/holit-ci-neholit/

Co je eBookEater.cz?

eBookEater.cz je nová komunitní platforma, jejíž hlavním cílem je propojit spisovatele se čtenáři a podpořit zájem o literaturu jako takovou. Jednotliví autoři na eBookEater publikují svá díla a uživatelé je pak mohou bezplatně stahovat, hodnotit, ale i finančně podpořit a motivovat tím autora. Publikování i veškeré stahování je na eBookEater.cz zcela zdarma.

Více informací naleznete na www.eBookEater.cz

ebookeater


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se