Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Dekorační fix pro snadné dekorování všech povrchů

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


Není nad vlastnoručně vyrobené dekorace! Ty si nyní můžete dopřát díky speciálnímu dekoračnímu značkovači – fixu Decor Pen od Centropenu. Značkovač dokáže dekorovat prakticky všechny povrchy, a tak se kreativitě, nápadům a iniciativě meze nekladou. Dekorovat můžete například keramiku i květináče a vytvořit si tak speciální jarní nebo velikonoční dekoraci. Značkovač také můžete použít dokonce i pro rychlou dekoraci kraslic. Zejména děti budou z dekoračního fixu nadšeny, navíc se od barev neumažou, nezašpiní okolí a ani nezpůsobí nepořádek jako při práci s klasickými barvami!

Decor pen_1

 

DECOR PEN 2738 – ZÁBAVNÉ DEKOROVÁNÍ PRO DĚTI I DOSPĚLÉ

Speciální barevný značkovač Decor Pen se výborně hodí pro snadnou a rychlou dekoraci většiny povrchů. Ideální je zejména v období jara nebo Velikonoc, kdy náš domov zdobíme nejrůznějšími jarními motivy. Značkovač má pigmentový světlostálý inkoust na vodní bázi a ergo držení, díky kterému se s ním snadno a lehce pracuje. Po dokonalém zaschnutí inkoustu je dekorace odolná vůči otěru a dokonce i proti vodě. Značkovač má válcový hrot, šíře jeho stopy je 1,5 mm a je vhodné jej skladovat ve vodorovné poloze.

Decor pen_2

Skvěle s ním můžete vyzdobit květináče, hrnky, keramiku a dokonce i kraslice. K dispozici je balení s 8 +1 různými barvami – žlutá, oranžová, červená, zelená, modrá, fialová, hnědá, černá a bílá, pro dekoraci tmavých povrchů. K dostání v papírnictvích po celé ČR.

 

Výrobce: Centropen
Cena: 150 Kč
www.centropen.cz


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se