Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Hot Wheels – Pád do kaňonu

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


Jen ten nejrychlejší se zachrání! Drama, akce, napětí a spousta zábavy! Hot Wheels představuje novou, extra rychlou trať Pád do kaňonu! Na této trati soutěží dvě autíčka přímo na okraji kaňonu, kde zdolávají děsivé smyčky a léčky. Udržíš své autíčko na trati a zvítězíš, nebo se propadneš do hlubin kaňonu? Vítěz je jen jeden, jen jedno autíčko může zachytit speciální záchranná plošina, zatímco druhé je beznadějně ztraceno.

Špičkové odpalovací zařízení autíčka doslova vystřelí a za chvilku už je jasno. Porovnávat schopnosti svých autíček může jak jeden kluk (či děvče), tak dva kamarádi najednou. A pozor, všechny závody budou férové! Speciální startovací čidlo rozpozná, kdo vyrazil dříve a pošle ho z trati. Žádné dohadování, žádné nejasnosti. Vítěz musí hrát fair play!

Neuvěřitelnou dráhu vyzkoušeli kaskadéři teamu Hot Wheels dokonce na vlastní kůži. Odměnou za statečnost a pevné nervy jim bylo zapsání do Guinessovy knihy světových rekordů. Rekordním závodem přes18 metrůvysokou dvojitou smyčku na X Games v Los Angeles dokázali kaskadéři Greg Tracy a Tanner Foust v životní verzi závodních autíček Hot Wheels to, o čem sní každý malý kluk. Milovníkům hraček Hot Wheels ukázali, že divoká jízda jejich oblíbených autíček se dá zvládnout i ve skutečnosti.

Závody, které se budou odehrávat v chlapeckých pokojích budou ale mnohem bezpečnější. V balení nové trati Hot Wheels Pád do kaňonu je i jedno super rychlé auto.

Kluci mohou vyzkoušet také Vzdušné bláznovství – jednu z nejrychlejších akčních tratí, kterou Hot Wheels nabízí. Na dráze, kterou mohou sestavit dle své fantazie a která bude bezpečně umístěná na zdi, může závodit hned několik autíček, jejichž rychlá jízda vytváří skutečné vzdušné bláznovství!  A maminky nebudou mít tolik práce s úklidem. Trať, která není náročná na prostor tak získává oblibu dětí i rodičů.

Připravit, pozor, ke startu, teď!
www.mattel-katalog.cz/


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se