Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Monster High – Příšerky slaví Halloween

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


Příběh o tom, jak strašidelné panenky dobyly svět, asi budete znát.  Vždyť jsou jich plné holčičí pokojíčky a jejich jména zaznívají v kdejakém dívčím hovoru.  Příšerky, upírky a zombie od Mattela, které jsou studentkami strašidelné střední školy Monster high, se staly hitem. Clawdeen Wolf, Cleo De Nile, Draculaura a Frankie Stein se však tentokrát rozhodly oslavit předvečer všech svatých a přicházejí v naprosto stylovém halloweenském kostýmu!


I monsterky se totiž chtějí bavit a to, že vyrážejí na strašidelnou party je naprvní pohled vidět. Přesto, že zůstávají věrné svým barvám, jejich šaty jsou odvážnější víc než dřív! Halloweenské účesy a kostýmy všechny dívky okouzlí.

Tak například DRACULAURA –se na halloweenské oslavy opravdu vyparádila! Velkým překvapením je nový účes –  dlouhé rovné vlasy se totiž proměnily v husté, bohaté vlny, které nenechají nikoho na pochybách, že jejich majitelka se chystá na opravdu velkou událost. Krátké bohaté šaty s vlečkou zase všechny přítomné uchvátí doplňkem ve tvaru netopýřích křídel.

Super elegantní princezna CLEO DE NILE má tentokrát šmrncovní kratší účes a její halloweenská modro-černo-zlatá večerní róba s širokou průsvitnou sukní je prostě stylová!

Strašidelně krásná a elegantní je i FRANKIE STEIN s vysokými kozačkami a stylovými černo-bílými šaty do té nejlepší příšerkovské společnosti.

Vlkodlačka CLAWDEEN WOLF se rozhodla všem ukázat, že to je právě ona, která udává nové trendy. Největším překvapením je nový účes – speciální halloweenské fialkové kudrny krásně ladící se vzorovaným fialovým overalem. A černé chlupaté návleky dodají styl!

Mattel ale pamatoval i na holčičky, které se místo výpravy na halloweenskou party možná ke své oblíbené potvůrce raději přitulí doma.  Vybírat můžou ze čtyř krásných roztomile strašidelných plyšových Monsterek, oblečených do stylového oblečku. Každá má navíc při sobě své oblíbené strašidelné zvířatko.

Monster High plyšová potvůrka  Spectra Vondergeist pocházející z rodiny duchů,  s dlouhými modrými vlásky, miluje svou fretku jménem Rhuen, kterou má neustále při sobě!

Abbey Bominable je ve skutečnosti dcerou samotného Yettiho. Na Monster High přijela ze severu země jako výměnná studentka, která spolu se svým miláčkem mamutem Shiverem bude bezva parťačkou pro nejedno malé dobrodružství!

Lagoona Blue je dcerou mořské příšery, má australský přízvuk a domácího mazlíčka – piraňu, kterou pojmenovala Neptun. Je kapitánkou týmu plavců, miluje vše, co je spojené s vodou a její obleček posetý šupinkami nenechá nikoho na pochybách, že tohle strašidelné děvče je ve vodě jako doma!

Ghoulia Yelps patří k nejchytřejším studentům na Monster High. Nemá ráda změny na poslední chvíli a všechno si musí pořádně rozmyslet. Zato však překrásně kreslí a velmi ráda čte. Bez svého domácího mazlíčka, sovy Sira Hootse, neudělá  ani krok. A to i přesto, že jí Sir Hoots odmítá dělat kurýra.

To ale není zdaleka vše, čím může Mattel všechny milovnice Monster high potěšit. Nabízí například spoustu skvěle stylových doplňků, které Monsterky potřebují k životu. Cleo de Nile jistě ocení skvostný toaletní stolek v egyptských barvách.

Draculaura si po náročném studenstkém dni zase bezpochyby ráda zdřímne v černo-růžové postýlce připomínající rakev a stylový spánek může mít I Frankie Stein na lůžku, které se dá jednoduše proměnit v zrcadlo. Nesmí chybět ani vana plná bublinek, super monster  skútr nebo parádní kabriolet.

Všechny slečny, které si chtějí zamknout své malé tajemství, pak jistě ocení Monster High Elektronický diář: Nejenže ukrývá informace o jednotlivých studentech Monster high a zamyká se strašidelným klíčkem ve tvaru lebky, ale navíc ještě vydává strašidelné zvuky!

www.monsterhigh.cz


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se