Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Naučte dítě správnému psaní s novinkou Training ball + Mini colours

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


» (293) | Vložit komentář
Rubrika: Zprávy

Zahájení školní docházky je pro všechny děti velkým zlomem. Souvisí s tím i učení se psaní a získávání správných návyků s ním spojených, jako je vhodné držení psacích potřeb, správný sklon pera a rozvoj dovedností a zručnosti. Aby bylo dítě na zahájení psaní kvalitně připraveno, není od věci mu pořídit i pomůcku, která je dostatečně hravá, kreativní, zábavná a hlavně učí kvalitním psacím návykům. Přesně takovou je novinka od Centropenu Training ball + Mini colours, která se také hojně používá ve školkách nebo pedagogicko-psychologických poradnách.

NÁCVIKOVÝ ADAPTÉR + MINI COLOURS 8070 – PSACÍ POMŮCKA PRO MALÉ ŠKOLÁKY

Mini coulours s nácvikovým adpaterem_pro správné psaní_1

Originální pomůcka pro podporu správných psacích návyků je vhodná zejména pro děti předškolního věku a prvního stupně základních škol. Sada Training ball + Mini colours obsahuje 8 minimarkerů se 4 praktickými adaptéry, speciálně vyvinutými pro dětskou ruku. Spojení tréninkového adaptéru a minimarkeru je užíváno k rozvíjení motoriky dětí, odstraňování problémů s psaním i pro podporu správných psacích návyků. Vhodné je využití ve školkách, školních družinách, pedagogicko-psychologických poradnách či v rodinách pro rozvíjení kreativity dítěte. Stopa písma minimarkeru je široká 1-5 mm a obsahuje zdravotně nezávadný a vypratelný inkoust. K dostání je v papírnictvích a obchodních řetězcích.

Výrobce: Centropen

www.centropen.cz

O společnosti:

CENTROPEN, a.s. je tradiční česká firma, která byla založena roku 1940 v Dačicích. Soustředí se především na výrobu školních a kancelářských psacích potřeb, ale také nabízí potisk reklamních a dárkových předmětů. V současnosti patří Centropen mezi přední společnosti vyrábějící psací potřeby. Proslulá jsou především jeho pera TORNADO, dále například dětské popisovače, linery, rollery, permanentní značkovače nebo zvýrazňovače. Centropen se aktuálně zaměřuje na inovace v oblasti psacích potřeb, kde navazuje na doporučení pediatrů. I díky této spolupráci vyvíjí ergonomická a zdravotně nezávadná pera, která dětem usnadňují psaní i osvojení správných psacích návyků.


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se