Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Pes a jeho blog – nová komedie pro děti

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


pes a jeho blogNová komedie, ve které nebude chybět psí úhel pohledu, má na Disney Channelu premiéru již 13. dubna 2013

V novém komediálním seriálu stanice Disney Channel vládnou psi. Pořad s názvem Pes a jeho blog, který vypráví o rodině a jejich mluvícím a blogujícím psovi, má na Disney Channelu premiéru 13. dubna 2013. Dějem seriálu diváky provede nově adoptovaný pes jménem Stan, který sleduje, jak se životu v nové rodině přizpůsobují nevlastní sourozenci Tyler, Avery a Chloe a jejich rodiče Bennett a Ellen.

Tyler a Avery jsou typičtí teenageři, nevlastní sourozenci, kteří se pomalu učí, jak spolu vycházet, ať už pomocí speciálního pořadníku, podle nějž si rezervují místo v obývacím pokoji, nebo prostřednictvím potravinových bitev v rodinné dodávce na dvorku.

Od chvíle, kdy Tyler a Avery objeví Stanovy neuvěřitelné schopnosti, mají v jedné věci jasno – Stanovo tajemství musí zůstat skryto, a to i před rodiči. Chloe je adeptkou na jeho prozrazení, a když zaslechne Stana mluvit, myslí si, že mít doma mluvícího psa je naprosto normální. Ellen a tatínek Bennett, psycholog z povolání, se ale domnívají, že Chloe pouze trpí nezvykle velkou představivostí. Stan nedopatřením neustále dostává Tylera a Avery do prekérních situací, když se odmítá kamarádit se sousedovic psem nebo začne dobrovolně působit jako školní maskot. Během toho všeho si sourozenci začínají uvědomovat, jak moc je rodina důležitá a jak moc se musí společnými silami snažit, aby zachovali Stanovo tajemství v bezpečí.

V seriálu se objeví hvězdy jako G Hannelius (Bratr rádce, Hodně štěstí, Charlie) v roli Avery, Blake Michael (Lemonade Mouth) jako Tyler, Francesca Capaldi (Farma RAK) v roli Chloe, Beth Littleford (Bláznivá, ztracená láska, The Daily Show s Jonem Stewartem) v roli Ellen, Regan Burns (Kouzelníci z Waverly) jako Bennett. Hlas Stanovi pak v české verzi propůjčil Michal Holán. Stana ztvárnili hned dva psí herci – Mick, kříženec samojeda, a Kuma, kříženec huskyho, zlatého retrívra a border kolie. Oba pejsci byli adoptováni z útulku. Producentem seriálu se stal držitel ceny Emmy Michael B. Kaplan (Frasier, Roseanne a Disney seriál Jsem v kapele).

 


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se