Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Posilněte se dračími sirupy SodaStream

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


» (94) | Vložit komentář
Rubrika: Zprávy

sodastream_draci_truhlaPosilněte se dračími sirupy SodaStream a vydejte se s kamarádem Škyťákem a Bezzubkou za novým dobrodružstvím!

Netrpělivě očekávaný druhý díl animovaného filmu Jak vycvičit draka přilétá do českých kin 19. června. Pozvěte na sklenku ohnivého nápoje hlavního hrdinu příběhu Škyťáka a jeho nerozlučného kamaráda Bezzubku ještě než vyrazí zachránit svět! Díky výrobníkům SodaStream a novým příchutím můžete oba nové kamarády přivítat ve svých domovech již začátkem května!

Na škytavku je nejlepší se pořádně napít, a tak jistě jeden ze sirupů SodaStream přijde vhod i hlavnímu hrdinovi filmu Škyťákovi. Limitovaná edice sirupů a výrobníků byla vytvořena speciálně k premiéře filmu Jak vycvičit draka 2 a nabízí 4 dračí sirupy v příchutích: Dragon Fire Red Berry, Dragon Blood Orange, Dragon Potion Apple a Black Dragon Cola Cherry. Jeden 500ml sirup přijde na 129 Kč a vyrobíte s ním až 12 l pohádkové limonády.


Připravte se na střemhlavý let a nenechte nic náhodě! Před cestou za dobrodružstvím si do batohu přibalte kouzelný nápoj, který vám i dráčkovi dodá sílu! Stačí ho připravit doma do jedné ze SodaStream lahví zdobené starými vikingskými symboly a nic vás neohrozí! Dračí lahve se dají pořídit jedině v Kouzelné dračí truhle, kterou dostanete zdarma k jakémukoli dračímu výrobníku. Truhlu lze zakoupit i samostatně za 699 Kč a najdete v ní 3 z sirupy z limitované pohádkové edice a 3 kouzelné dračí lahve, které jsou samostatně neprodejné.

Stejně jako drak se svým kamarádem brázdí oblohu, můžete i vy rozvířit stojaté vody nespoutaným gejzírem bublinek a využít některý z výrobníků limitované edice Jak vycvičit draka 2. S dračími výrobníky si můžete připravit tu nejlepší limonádu v pohodlí domova. Limitovaná edice nabízí výrobníky: JET WHITE za 1 690 Kč, JET TITAN/SILVER a JET RED/SILVER za 1 890 Kč, SOURCE new ve 3 různých barvách za 2 190 Kč nebo PURE GREY za 2 490 Kč. K obalu každého přístroje je navíc přiloženo zázračné dračí pexeso.

Zaleťte si pro více informací na webové stránky www.jakvycvicitdraka2.cz, kde se o Škyťákovi a Bezzubce dozvíte víc!


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se