Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Potkejte Sofii První na Princeznovském bále

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


WHATNAUGHT, MIA, PRINCESS SOFIA, CLOVER, ROBINDisney Channel volá všechny princezny a prince a oznamuje, že se letos opět zúčastní Princeznovského bálu. Letošní desátý ročník se bude konat 3. srpna na zámku Kačina nedaleko Kutné Hory a malí návštěvníci se na něm budou moci u stanoviště Disney Channelu seznámit se Sofií První – princeznou ve stejném věku, jako jsou oni sami.

Sofie První je malá holčička, která se přes noc stala princeznou poté, co si její maminka vzala za muže pana krále. Sofie se tím ocitla v nádherném, ale někdy matoucím, královském světě. Nyní si musí osvojit všechny princeznovské dovednosti, v čemž jí má pomoci škola – Přípravka pro princezny, a sblížit se se svými nevlastními sourozenci, Amber a Jamesem.

Disney Channel bude mít na Princeznovském bále vyhrazený vlastní prostor, kde budou moci malí návštěvníci zkoušet hrát nejrůznější hry. Můžou se také těšit na foto koutek, lukostřelbu, zdobení šatů princezny Sofie, omalovánky, sledování pohádek z Disney Junior a na hračky z oblíbených Disney seriálů.

Přijďte se nechat okouzlit pohádkovým světem Disneyho princezen na Princeznovský bál, blíže poznat Sofii První a užít si překrásnou letní atmosféru této akce pro celou rodinu.

Seriál Sofie První můžete v srpnu sledovat o víkendu v 7:40 a v úterý a ve čtvrtek v 8:55 v rámci ranního programového bloku Disney Junior na Disney Channel.


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se