Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Speciální dvou epizody seriálu Phineas a Ferbs s Vojtou Kotkem a Markétou Hrubešovou

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


Vojta KotekV neděli 20. a 27. ledna se mohou diváci Disney Channelu těšit na speciální epizody oblíbeného seriálu Phineas a Ferb. Speciálními hosty seriálu se stali Markéta Hrubešová a Vojta Kotek. V  epizodách s názvem Kafe s nepřítelem/Honba za pokladem čističů a Dutopysk/Norm přebírá iniciativu, které se budou vysílat 20. a 27. ledna, namluvili každý jednu z vedlejších rolí.

Marketá Hrubešová si vyzkoušela, jaké to je stát se na jeden den soudkyní a Vojta Kotek se vžil do role Montyho, syna majora Monograma, který potká Vanessu dceru doktora Dutošvarce, Monogramova největšího nepřítele.

I v těchto dílech se mohou diváci těšit na jedinečné dobrodružství bratů, kteří udělají všechno proto, aby porazili nudu a z každého dne svých 104 denních prázdnin dostali to nejlepší, i kdyby to mělo obnášet postavení velkého mořského akvária, vytvoření vlastní videohry či přestavbu mimozemského vesmírného korábu.

Speciální epizody Kafe s nepřítelem/Honba za pokladem čističůDutopysk/ Norm přebírá iniciativu se budou na stanici Disney Channel vysílat 20. a 27. ledna vždy v 8:05.


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se