Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Společnost Emirates představuje třetí generaci hraček Fly with Me Monsters na Světový den dětí

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


» (73) | Vložit komentář
Rubrika: Zprávy

Nová kolekce hraček - Fly With Me MonstersEmirates se rozhodla na Světový den dětí 20. listopadu představit novou řadu barevné rodinky příšerek Fly with Me Monsters. Mladí cestovatelé se nyní mohou těšit, že až příště poletí se společností Emirates, poznají Zaive, Oggie, AirBoe a Fangdango, jež se přidají k osmi původním příšerkám, které už na palubě letadel cestují.

V den věnovaný podpoře porozumění mezi dětmi po celém světě budou webové stránky společnosti  Emirates speciálně přetvořeny a na jeden den předvedou umělecká díla inspirovaná dětmi.

Představením nových hraček- příšerek zaměřených na děti v předškolním věku, společnost oslaví kreativního ducha mladého cestovatele globalisty. Příšerky nesou unikátní jména z celého světa, která dostala od Emirates komunity na Facebooku, zaměstnanců společnosti po celém světě a od členů věrnostního programu Emirates Skywards Skysurfer. Hravé příšerky Zaive, Oggie, AirBoe a Fangdango mají velmi rozdílné povahové rysy a zájmy a jsou ideálními společníky na cesty, kteří naplní dětskou fantazii. Zaive s charakteristickým účesem Mohawk a žlutými vlasy je nadšeným sportovním fanouškem a pravděpodobně jej uvidíte na jedné z mnoha sportovních akcí podporovaných společností Emirates, jako je například Emirates Dubaj Rugby Sevens. Oggie je neohrožený cestovatel, který má slabost pro autoportréty před významnými kulturními památkami. Naproti tomu AirBoe je letecký nadšenec, geek a pozorovatel. Fangdango, znalec všeho spojeného s kulturou, rád čte knihy, poslouchá hudbu a sleduje filmy na ice – oceňovaném zábavním systému společnosti Emirates.

„Od představení příšerek v roce 2012 jich bylo malým zákazníkům společnosti Emirates rozdáno téměř 3,5 milionu. Obliba těchto postaviček je velmi motivující. Nyní se naši věrní mladí cestovatelé mohou těšit na vlastní sbírku hraček,“ řekl Terry Daly, senior vice prezident společnosti Emirates divize pro služby zákazníkům, „tvrdě jsme pracovali, abychom vyrobili zajímavý produkt připravený dětem na míru, protože to patří k jedinečnému zážitku, cestujete-li s rodinou.“

Nové příšerky budou dostupné ve dvou kategoriích: Blanket Buddies – plyšové postavičky omotané kolem měkké flísové deky, a Seat Belt Critters – malé hračky, které děti nosí kolem bezpečnostního pásu, aby se naučily pravidla bezpečnosti.

Nové hračky byly představeny také v  35 salóncích společnosti Emirates na různých místech na světě. Pro rodiny s dětmi využívající prémiových služeb společnosti Emirates se tak cesta stane ještě jedinečnější. S rozšířením Camus z první řady hraček si děti mohou užít plyšovou deku, Quiksilver cestovní peněženku a balíček aktivit s modrou příšerkou ve všech salóncích společnosti napříč leteckou sítí. V salóncích v Dubaji je pro děti vyhrazen speciální hrací prostor.

Všechny lety společnosti Emirates nabízí výběr hraček z kolekce příšerek pro děti v předškolním věku a pro starší děti je připravena kolekce Quiksilver inspirovaná cestováním a vytvořená ve spolupráci s kultovní lifestylovou značkou Quiksilver. Tyto produkty jsou nabízeny na letech delších než pět hodin. Mladí cestovatelé si mohou užít také již dostupné dětské produkty, jako je časopis E-kids, pastelky, Emirates batůžky a termotašky nebo dětskou masku na oči a oblíbenou knížku Dr. Seuss. Nová kolekce hraček v kombinaci s aktualizovaným oceňovaným zábavním systémem ice nabízejícím přes 50 hodin dětských TV pořadů a speciálně připraveným dětským menu je podstatou služeb společnosti Emirates poskytovaných rodinám s dětmi pro zajištění bezproblémové, odpočinkové cesty.

 


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se