Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Unikátní koncept dětských plyšových hraček: Medvídek Bobbie učí Vaše děťátko

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


Bobbie je náš kamarád, pojď si s Bobbiem hezky hrát! Medvídci z řady Bobbie and friends nejsou jen obyčejní plyšoví medvídci. Jsou to medvídci se schopností zdokonalovat jemnou motoriku, koordinaci a rozvíjet hmatové, sluchové a zrakové vnímání Vašich dětí. Dotkne-li se dítě nosu, Bobbie řekne nos, dotkne-li se ucha, medvídek řekne ucho. Medvídek bude učit Vaše děťátko pojmenovávat všechny části těla formou hraní.

EP01855 Bobbie & Friends plyš 30 cm medvídek_8595582218551

Medvídek Bobbie má i svou partu kamarádů – Katy a králíček Bobo jsou stejně trpělivými učiteli. Bobbie a jeho přátelé porostou s Vašimi dětmi, které si s nimi užijí spousty zábavy a navíc se naučí mnoho nových věcí.

Unikátní koncept Bobbie and friends zahrnuje i další hračky pro nejmenší. Jednou z nich je například textilní prasátko, které sice nechrochtá, ale jsou v něm předměty různých tvarů lze s nimi hrát dokonce klasické pexeso. Roztomilá textilní pískátka pak jistě rozveselí každé děťátko. Stačí jednoduše zmáčknout a hračka vydá jemný zvuk.

Všechny hračky z řady Bobie and friends se vyznačují vysokou kvalitou užitých materiálů a bezpečností. Výrobky jsou testovány v České státní zkušebně a odpovídají normám a vyhláškám EU. Tyto roztomilé inteligentní hračky jsou vodné pro děti od 3 – 6 měsíců.

Bobbie a jeho přátelé jsou k dostání v různých rozměrech a jsou vyrobeny z kvalitních povrchových materiálů a jemné plyše v krásných barvách.

Více informací na www.bobbieandfriends.cz.


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se