Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Zábava a učení v jednom

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


Výběr správné hračky pro dítě může být pořádná věda. Ale všichni rodiče se asi shodnou na tom, že ta ideální by měla přinášet nejen zábavu, ale také být nějakým způsobem prospěšná správnému vývoji a něco dítě naučit.

Stavebnicím LEGO DUPLO se podařilo skloubit legraci a zábavnou hru s efektivním učením. Při hře se totiž děti naučí rozeznávat a vnímat rozmanité barvy a tvary, kterých v každé stavebnici naleznou opravdu širokou škálu. Navíc se během stavění musí naučit být přemýšlivé a soustředěné. Také si osvojí jemnou motoriku svých prstíků a vy budete žasnout nad tím, jak se jejich fantazie obohacuje díky vymýšlení příběhů, které jejich hru budou vždy doprovázet.

LEGO DUPLO představuje naprosto bezpečnou hru i pro ty nejmenší děti. Díky dvojnásobně velkým kostkám, než na které jsme zvyklí u klasických LEGO stavebnic. Malí stavitelé navíc mohou objevovat nekonečně mnoho možností, jak si hrát. Pomozte jim třeba zkombinovat více stavebnic dohromady, vymýšlejte si společně příběhy a povídejte si o tom, co právě stavíte.

Vyzkoušejte třeba stavebnici LEGO DUPLO Zábava s kostkami, se kterou se, jak už napovídá samotný název, rozhodně nudit nebudete. Radost uděláte svým malým neposedům také se stavebnicí Moje první stavění – zavzpomínejte na prázdniny strávené u babičky se stavebnicí Moje první farma nebo nechte děti vést vlastní obchod díky sadě Můj první supermarket.

Nechte se inspirovat také na stránkách www.DUPLOsvet.cz, kde se dozvíte i mnoho užitečných informací.


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se