Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

AUSTIN & ALLY – premiéra seriálu pro mládež

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


austin a allyPremiéra seriálu v sobotu 11. května 2013 v 10:30

Napínavý zbrusu nový seriál Austin & Ally má na stanici Disney Channel premiéru už v sobotu 11. května v 10:30. Můžeš se těšit na dvojitou epizodu a každou sobotu ve stejný čas na další premiérové díly tohoto seriálu. V komediálním seriálu se představí Austin Moon (ztvárnil jej Ross Lynch) extrovertní zpěvák a Ally Dawson (Laura Marano) plachá, ale brilantní hudební skladatelka. Když se Austinovi podaří nahrát jednu z Allyných písní, stane se nahrávka hudebním hitem. Dokáže Ally říci světu, že právě ona je autorkou oblíbené písně?

Tento skvělý hudební seriál bude mít na stanici Disney Channel premiéru 11. května v 10:30. Ve stejný čas se každou květnovou sobotu budou vysílat další premiérové epizody tohoto seriálu.

Jak se dělá rock předvedou dvě protikladné osobnosti v úplně novém seriálu na stanici Disney Channel. Austin & Ally je komedie o přátelství dvou povahově odlišných teenagerů, jejichž životy se obrátí k lepšímu, když se jeden z nich stane přes noc hudební senzací.

Ve Spojených státech amerických měl seriál Austin & Ally premiéru v prosinci 2011 a zaznamenal velký úspěch. Od té doby se stal mezi dětmi ve věku 2 – 11 let, 6 – 11 let a teenagery ve věku 9 – 14 let televizním seriálem číslo jedna ve svém vysílacím čase. Zároveň se seriál stal pořadem číslo jedna v celkovém počtu diváku sledující kabelovou televizi.

* Seriál je plný písniček, hudby a dobrodružství, jež hrdinové zažívají, když se snaží dosáhnout svých snů. Děj sleduje jedinečné přátelství dvou naprosto odlišných teenagerů – Austina, extrovertního hudebníka, který miluje zábavu a Ally, brilantní, ale plaché skladatelky písní a jejich dvou nejlepších kamarádů Trish a Deze.

Austin a Dez si tajně vypůjčí jednu z Allyiných písní, nahrají ji a vytvoří videoklip, který následně umístí na internet. Z Austina se tak přes noc stane celebrita a hudební hvězda. Trish, nejlepší kamarádka Ally, se ji snaží přesvědčit, aby světu oznámila, že právě ona je autorkou oblíbené písně, zatímco Austin ji prosí, aby mu napsala další hit, který by mohl nahrát. Na místo toho nakonec Austin a Ally ve snaze stát se opravdovými muzikanty dají své talenty dohromady.

Ross Lynch nová vycházející hvězda hraje v seriálu roli Austina s herečkou Laurou Maranovou (Beze stopy) v roli Ally, Raini Rodriguezovou (Jsem v kapele) v roli Trish a Calumem Worthym (Hodně štěstí, Charlie) v roli Deze.


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se