Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Brčka MilkiMix pomohou s pitím mléka

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


Nová brčka MilkiMix s motivy Krtečka ochutí každou sklenici mléka. Děti si díky nim jeho pití jednoduše zamilují. Brčka bez umělých barviv, umělých sladidel i bez konzervantů jsou k dostání ve 3 různých příchutích.

MMF1910  Milki Mix Krteček  6ks Vanilka 1_8595582219107

Mléko je zdravé pro svůj obsah vápníku, vitamínů, stopových prvků a dalších tělu prospěšných látek. Podle pediatrů by mělo každé předškolní dítě vypít denně půl litru mléka. Některé děti ale nemají neochucené mléko rády a jeho pití se brání. Díky novým brčkům s motivy krtečka si jej však oblíbí. MilkiMix totiž nejen, že mléko ochutí, ale pití brčkem je samo o sobě mnohem zábavnější. Usměvavému Krtečkovi navíc žádné dítě neodolá.

Brčko stačí jednoduše rozbalit, dát do sklenice s mlékem a začít pít! Brčka totiž obsahují drobné granulky, které se při průtoku mléka pomalu rozpouštějí a dodávají mu přirozenou chuť čokolády, vanilky a jahod. Děti si tak užijí každý doušek a z neoblíbeného nápoje se rázem stane každodenní pochoutka!

Brčka MilkiMix navíc oproti jiným výrobkům neobsahují žádná umělá sladidla ani barviva a jsou zcela bez konzervantů. Díky absenci lepku jsou vhodné i pro bezlepkovou dietu.

MilkiMix brčka se prodávají v řetězci Globus, DM drogerii a ve všech hračkářstvích. Doporučená maloobchodní cena je 29,90 za balení s 6 kusy.


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se