Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Vybarvujte, učte se a hrajte si s novým elektronickým perem Appen

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


Malujte, hrajte si a učte se přímo na svém tabletu nebo chytrém telefonu s chytrým elektronickým perem Appen, které je navržené tak, aby bylo zábavné a prohloubilo dětskou kreativitu. Pero lze použít nejen jako pastelku a pero, ale i jako joystick pro hraní her. Stáhněte si zdarma aplikaci Appen, připojte elektronické pero a naučte se nové věci a zažijte i spoustou zábavy.

Appen

Používání Appenu je velice jednoduché. Stačí si zdarma stáhnout aplikaci Appen do svého tabletu nebo chytrého telefonu. Aplikace jsou rozděleny podle obtížnosti pro dvě věkové skupiny pro děti do pěti let a pro starší. Děti se tak mohou zábavnou a interaktivní formou učit tvary, barvy, ale i číslice a písmena nebo řešit jednoduché kvízy. A pro zábavu pak například vybarvovat elektronické omalovánky, malovat nebo hrát zajímavé hry. Aplikace Appen se neustále rozrůstají o nové přírůstky a děti tak čeká stále nová zábava.

Tvar pera je navržen tak, aby byl vhodný i pro ty nejmenší děti. Má ergonomický vzhled a je vybaveno praktickými protiskluzovými držátky. Pero je doplněné reproduktorem, díky kterému zvukový doprovod oživí jak hry, tak učení. Pero navíc reaguje na výsledky dětí a pomáhá jim při správném plnění kvízů, ale i při učení.

S chytrým zařízením je pero propojeno pomocí audiovýstupu skrze konektor Jack 3,5 mm. Není tedy potřeba žádné speciální zařízení. Appen navíc nevyžaduje žádné baterie, při připojení k zařízení se samo dobíjí. Pero je kompatibilní s operačním systémem android i iOs.

Balení obsahuje pero Appen, náhradní hrot a návod. Appen je vhodný pro děti od 2 let. Pero Appen je možné zakoupit ve všech dobrých hračkářstvích, ve vybraných hypermarketech a supermarketech, na www.epline.cz.


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se