Portál pro rodiče a pedagogy-učitele.
Informace, náměty, zkušenosti.
Učební materiály, vzdělávací program.

Do kin přichází LEGO NINJAGO film

Školáci.com – pro rodiče a učitele | Portál pro rodiče a pedagogy-učitele


» (44) | Vložit komentář
Rubrika: Pohádky

Stát se nindžou už nemusí být jen sen – se stavebnicemi LEGO® NINJAGO® MOVIE™ jím můžete být doopravdy.

Jak se stát opravdickým nindžou? Vaše děti mohou prožívat příběh s nindži znovu a znovu díky novým stavebnicím LEGO® NINJAGO®, které se inspirovaly filmem THE LEGO® NINJAGO® MOVIE™. Nové stavebnice LEGO NINJAGO jsou dostupné od srpna letošního roku u příležitosti premiéry filmu THE LEGO® NINJAGO® MOVIE™, který se v kinech začne promítat 21. září. Vaše dítě se v něm setká s odvážnými nindži, procvičí si s nimi ninždovské bojové umění Spinjitzu a zažije rozmanitá vzrušující dobrodružství.

THE LEGO® NINJAGO® MOVIE™ je pro všechny odvážné nindži

Nový animovaný dobrodružný film z produkce firmy LEGO® a studia Warner Bros. Pictures, THE LEGO® NINJAGO® MOVIE™, přinese vašim dětem spoustu zábavy. Bitva o NINJAGO® City povolá do zbraně mladého mistra stavitele Lloyda alias Zeleného nindžu a jeho přátele, tajné nindží bojovníky. Pod vedením vtipem sršícího mistra Wu musejí porazit zlého válečníka Garmadona, největšího padoucha všech dob. Garmadon je ale shodou okolností Lloydovým otcem. Nindžové se musí naučit, jak společně táhnout za jeden provaz, aby dokázali uvolnit a naplno využít svou skrytou sílu Spinjitzu. Pomohou jim vaše děti? Teď je řada na nich, aby si zahrály příběh, vybudovaly vlastní svět a ukázaly, že jsou také skutečnými nindži.

Stavebnice THE LEGO® NINJAGO® MOVIE™ přinášejí zábavu a podporují osobní rozvoj

Všechny stavebnice LEGO® NINJAGO® MOVIE™ obsahují důležité prvky zábavného stavění, které podporuje dětskou představivost. Kostičky jsou pro děti skvělou inspirací k tvorbě čehokoli, co je napadne. Sady jsou nejvhodnější pro děti ve věku od 7 do 14 let – ty milují stavebnice a s oblibou si přehrávají příběhy s rodinou či kamarády. To vše pomáhá rozvíjet jejich sociální dovednosti. Stavebnice obsahují bezpočet rozmanitých zábavných prvků a vychytávek, děti tak ani nepostřehnou, že se samy vlastně učí – nekonečná zábava zaručena.

Pomocí hashtagu #BeNINJA (staň se nindžou) se děti mohou také spojit s dalšími nindži, aby zjistily, co se u nich děje. Ze světa nindžů jim tak už nic neuteče.

Kompletní nabídku hraček LEGO® NINJAGO® naleznete na www.LEGO.cz/Ninjago.


Licence: Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.
Creative Commons License

Leave a Reply

Přihlásit se

Rubriky a témata

rozbalit vše | zavřít vše

Doporučujeme navštívit

MojeGalanterka

moje kosmetika

Sponzorované odkazy

Nápady a inspirace pro školáky

Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.



FB stránky

FB skupina

Přidej se